Welcome to our website!

Hvad er TPE GLOVE?

Hvad er TPE-handsker lavet af

TPE-handsker er lavet af termoplastiske elastomerer, som kan støbes mere end én gang ved opvarmning.Termoplastisk elastomer har også samme elasticitet som gummi.

Industrielle producenter klassificerer termoplastiske elastomerer som "special" plastharpikser af to grunde.For det første producerer de mindre end "basiske" harpikser såsom polyethylen, og de koster mere.For det andet bruges de til mere specialiserede applikationer end "basale" harpikser.

Ud over TPE-handsker er produkter som klæbemidler og sko også lavet af termoplastiske elastomerer.

TPE-handske Marked og industri

Ligesom CPE-handsker er TPE-handsker også designet til catering- og fødevareindustrien.TPE-handsker kan ses som et alternativ til vinylhandsker, fordi de rører ved og føles som vinylhandsker, men er tyndere og billigere end vinylhandsker.

Hvornår skal man bruge TPE-handsker

TPE-handsker er et andet godt alternativ til vinylhandsker, fordi de er billigere.De er også en god erstatning for polyesterhandsker.

Karakteristika for TPE-handsker

TPE-handsker, såsom CPE-handsker, er kendt for deres holdbarhed.Deres vægt (gram) er lettere end CPE-handsker, og de er også fleksible og holdbare produkter.

Hvornår skal man bruge CPE- eller TPE-handsker

Hvis du er en grossist eller distributør, der arbejder med catering- og fødevareforarbejdningskunder, og hvis du mener, at TPE- og/eller CPE-handsker er alternativer til vinyl- eller latexhandsker, anbefaler vi, at du kontakter din betroede handskepartner.De kan hjælpe dig med at vælge den bedste alternative løsning til en bestemt applikation.


Indlægstid: 24. juni 2021